SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp gizli numara özelliğini test ediyor

WhatsApp gizli numara özelliğini test ediyor

11 Temmuz 2023 Salı - 14:34




WhatsApp, topluluklar ve gruplar üzerinde kullanıcıların numaralarını gizleyebilmesini sağlayan bir özelliği test aşamasına aldı.





Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellikler üzerinde çalışıyor.

Windows, Android ve iOS platformlarında sürekli testler gerçekleştiren WhatsApp, şimdi de kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir özelliğin testlerine başladı.

WhatsApp'ta gizli numara devri

WhatsApp, topluluklar ve gruplar üzerinde kullanıcıların numaralarını gizleyebilmesini sağlayan bir özelliği test aşamasına aldı. Gizlenen numaraları sadece grup yöneticileri görebilecek.

Gizlilik açısından kullanıcılara büyük avantaj sağlayacak olan bu özellik, anonim olarak bir grup içerisinde iletişim kurmanıza olanak sağlayacak.


Özellik, şimdilik beta test kullanıcıları tarafından kullanılıyor olsa da yakın zamanda herkes için erişilebilir olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap