SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter'a yeni özellik: Instagram detayı dikkat çekti

Twitter'a yeni özellik: Instagram detayı dikkat çekti

23 Haziran 2021 Çarşamba - 15:49




Twitter kurumsal şirketinden yapılan açıklamada, sosyal ağ platformundan paylaşılan tweetlerin Instagram hesabından da paylaşılabileceği duyuruldu.





Twitter'dan yapılan açıklamada ünlü sosyal paylaşım platformunun geliştirdiği yeni özelliğinde atılan tweetlerin kolaylıkla Instagram hikayelerine eklenilebileceği duyuruldu.

Paylaşılan bir tweeti kullanıcıların Instagram hikayelerine ekleyebilmesi için iOS uygulamasında testlere başladığını açıklayan dünyaca ünlü sosyal medya şirketi, resmi hesabından konuya dair açıklama yaptı.

Yeni özelliğin geliştirme amacına dair açıklama yapan Twitter, “Şu anda Instagram Hikayelerinde Tweet paylaşmayı test ediyoruz. Kullanıcıların diğer sosyal medya uygulamalarında Tweet paylaştıklarını iyi bilmekle birlikte onların hikayelerde gönderi paylaşmasını daha da kolaylaştırmak için yeni yollar arıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap