SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter kapanıyor mu? Elon Musk açıkladı!

Twitter kapanıyor mu? Elon Musk açıkladı!

21 Haziran 2023 Çarşamba - 15:16




Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın yerel hükümetlerin yasalarına uymaması halinde platforma erişimin kısıtlanabileceğini ifade etti.





Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ABD ziyareti sırasında New York'ta Tesla'nın CEO'su Elon Musk ile bir araya geldi. NDTV'nin aktardığı habere göre, görüşmenin ardından Musk gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Musk, Hindistan'ın geleceğinin umut vaat ettiğini belirterek, Tesla'nın mümkün olan en kısa sürede Hindistan'a geleceğini söyledi. Ancak uygun zamanı beklediklerini ifade etti. Hindistan pazarına ilgi duyduğunu ve ülkenin geleceği hakkında heyecanlı olduğunu vurgulayan Musk, Tesla'nın Hindistan'da faaliyet göstermek için adımlar atacağını dile getirdi.

Elon Musk ayrıca Twitter'ın yerel yasalara uyması gerektiğini vurguladı. Yerel hükümetlerin kanunlarına uyulmaması durumunda platformun kapatılabileceğini ifade etti. Musk, herhangi bir ülkede yasalara uygun şekilde faaliyet göstermenin önemine dikkat çekerek, aksi takdirde engellenme veya tutuklanma riskiyle karşı karşıya kalınabileceğini söyledi.

Ayrıca Musk, dünyayı sadece ABD standartlarına zorlayamayacaklarını belirtti ve yasaların izin verdiği çerçevede en iyi ifade özgürlüğünü sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap