SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Spotify'dan abonelerine büyük jest!

Spotify'dan abonelerine büyük jest!

05 Ekim 2023 Perşembe - 17:09




Spotify, Premium aboneler için kitap kurtlarına yönelik yeni bir özellik ekledi.





4 Ekim'den itibaren şimdilik yalnızca Birleşik Krallık ve Avustralya'daki aboneler için geçerli olmak üzere, fazladan ödeme yapmak zorunda kalmadan 150.000'den fazla sesli kitaptan oluşan bir seçkiye erişilebilecek.

Diğer aboneler de bu yılın ilerleyen dönemlerinde yeni ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Geniş bir kitap yelpazesine erişip istedikleri kadar kitap dinlemeyi seçebilmelerine rağmen, teklifin bir özelliği var: aboneler her ay yalnızca 15 saat ücretsiz sesli kitap dinleme olanağına sahip olacaklar. Yayın devi bize, kullanıcıların tahsisten sonraki 10 saat boyunca dinleme saatlerini 11 dolara kadar artırabileceklerini söyledi.

Bununla birlikte, kullanıcılar yine de Spotify'ın sesli kitap kütüphanesinden istedikleri herhangi bir kitabı satın alabilecekler; dolayısıyla, akıllarında belirli kitaplar varsa ek saat için ödeme yapmaya gerek kalmayacak.

Spotify'dan abonelerine büyük jest!

Bu özellik aynı zamanda kullanıcıların sayfaları tekrarlamak zorunda kalmalarını ve değerli dinleme dakikalarını kaybetmelerini önleyen otomatik yer imi özelliğiyle birlikte gelecek. Üstelik Spotify Uyku Zamanlayıcısını etkinleştirdikleri takdirde, uyandıklarında geri sarmaya gerek kalmadan kitaplarını dinlerken uykuya dalabilirler. Abonelerin çevrimdışı dinlemek için sesli kitapları indirebileceklerini de belirtmekte fayda var.


Şu anda yeni ayrıcalık yalnızca bireysel Premium aboneleri ve Aile veya Duo hesapları için mevcut ancak Spotify, gelecekte bu kullanılabilirliği genişletmeyi planladığını söylüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap