SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Spotify, yüksek kaliteli ses HiFi özelliğini yakında getiriyor

Spotify, yüksek kaliteli ses HiFi özelliğini yakında getiriyor

21 Haziran 2023 Çarşamba - 13:29




Spotify, HiFi özelliğini yakında duyurmaya hazırlanıyor. "Supremium" adı altında yeni bir ödeme planı ile sunulacak özelliğin detaylarını derledik.





İsveçli dijital müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, yeni bir abonelik paketi hayata geçiriyor. “CD Kalitesinde kayıpsız müzik” mottosuyla çıkış yapacak HiFi özellikli aboneliğin yakında başlaması bekleniyor.

Günümüz kulaklık ve hoparlör teknolojilerinin gelişmişliği sayesinde Spofity HiFi birçok cihazda çalışacak. Özellikle Spotify Connect özellikli hoparlörler dahil olmak üzere tüm cihazlarda HiFi aboneliği kullanılabilecek.

Spotify Premium eklentisi olacak HiFi üyeliğinin çok da ucuz olmayacağı belirtiliyor.

Spotify, abonelerini kaptırmak istemiyor

Spotify’ın, sadık müşteri kitlesini diğer platformlara kaptırmamak için böyle değişiklik planladığı belirtiliyor.


Henüz Supremium paketinin fiyatlandırmasıyla ilgili bir açıklama yapılmasa da şu anda Spotify Premium'un aylık 29,99 TL üyelik ücreti bulunuyor.

Öğrenci üyeliğinde ise 14,99 TL'lik bir fiyat tarifesi varken, Aile, 49,99 TL, sadece iki kişinin kullanabileceği Duo özelliği ise 39,99 TL üzerinden satılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap