SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung'un bir telefonu daha patladı!

Samsung'un bir telefonu daha patladı!

08 Kasım 2016 Salı - 19:45




Galaxy Note 7 patlama olaylarından sonra Samsung'un bir telefonu daha patlama olayına karıştı. Bu sefer de Galaxy J5 patlayarak kül oldu.





Samsung için tarihinin en kötü dönemlerini geçiriyor diyebiliriz. Galaxy Note 7'nin patlama olaylarından sonra kullanıcı sağlığını düşünerek en doğru tercihi yapıp telefonu satıştan çeken Samsung'un başı, yine patlama olayı ile ağrıyacağa benziyor.

Galaxy J5 çocuğun elinde patlıyordu!

Bu sefer patlayan Samsung telefonu Galaxy J5 oldu. Fransa'da yaşayan Lamya Bouyirdan'ın elinde patlayan Galaxy J5 paniğe yol açtı. 

Lamya Bouyirdan, Galaxy J5'in 4 yaşındaki oğlunun elindeyken fazla ısındığını ve şiştiğini farketmiş ve telefonu çocuğun elinden almış. Galaxy J5'ten patlayıp dumanlar çıkmasından sonra ise bir refleks ile telefonu fırlatmış.

1478603842_cwmswqaakqhq.jpg-large.jpeg

Akıllara ilk gelen soru ya telefon çocuğun elinde patlasaydı oluyor. Firmaların bu patlama sorununu acilen çözmesi gerekiyor. Özellikle patlama konusunda oldukça kötü bir şöhrete sahip olan Samsung'un artık patlama haberleri ile gündeme gelmemesi lazım. Bakalım ilerleyen günlerde patlayan Galaxy J5 için bir açıklama yapılacak mı?


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap