SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung tanıtmadan Galaxy Z Flip satışa sunuldu

Samsung tanıtmadan Galaxy Z Flip satışa sunuldu

06 Şubat 2020 Perşembe - 12:44




Samsung’un önümüzdeki Salı tanıtacağı Galaxy Z Flip şimdiden satışa çıktı!





Teknoloji dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Samsung önümüzdeki Salı günü önemli bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni S serisi modellerin yanı sıra Galaxy Z Flip modeli de tanıtılacak.

Hatırlanacağı üzere Güney Koreli şirket geçtiğimiz yıl düzenlediği etkinlikte S10 modelleriyle birlikte Galaxy Fold’u tanıtmıştı.

Bu sene ise Galaxy S20 modelleriyle birlikte Galaxy Z Flip tanıtılacak. Z Flip modeliyle Fold arasındaki en önemli fark, boyutlar.

Malum, Galaxy Fold üzerinde 6 kamerayla gelen, tablet boyutlarında bir telefondu. Galaxy Z Flip ise yeni Motorola Razr’ı andıran bir tasarıma sahip. Elbette bu doğrultuda telefon fiyatı da Galaxy Fold’a nazaran çok daha düşük.

Samsung tanıtmadan Galaxy Z Flip satışa sunuldu!

Samsung normal şartlarda bu telefonu önümüzdeki Salı günü tanıtacak. Fakat Rus mücevher devi Caviar şimdiden Galaxy Z Flip’yi satışa sundu.


İşin ilginç yanı ise Samsung resmi bir tanıtım yapmış olmasına karşın, Caviar’ın tüm görselleri net bir şekilde sergilemiş olması. Bununla da kalmayan Caviar, altın kaplama Galaxy Z Flip için video bile yayınladı. Dilerseniz bu videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere Galaxy Z Flip tüm hatlarıyla açık bir şekilde görünüyor. Sanırım bu videonun ardından Samsung harekete geçecektir. Muhtemelen ilerleyen saatlerde bu video sosyal medyadan kaldırılabilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap