SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Redmi K60 serisinin çıkış tarihi belli oldu!

Redmi K60 serisinin çıkış tarihi belli oldu!

27 Aralık 2022 Salı - 14:18




Çinli teknoloji şirketi Redmi tarafından tanıtılacak olan yeni akıllı telefon serisi Redmi K60 serisinin çıkış tarihi belli olmuş olabilir.





Akıllı telefon dünyası için önemli isimlerden biri olan Redmi, kullanıcıların fiyat performans cihazı ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Özellikle son iki senedir bu konudaki girişimlerini hızlandıran Redmi, birçok üst seviye akıllı telefon modeliyle akıllı telefon kullanıcılarının gönüllerini taht kurmayı başardı.

Çinli teknoloji şirketi, yeni yılda da bu stratejisini devam ettirmek isterken, bunu yapabilmek için güvendiği model serisi ise Redmi K60 olacak. Ancak nedendir bilinmez Redmi bu seride oldukça ilginç bir yola başvuracak.

Redmi K60 serisinin çıkış tarihi belli oldu!

Eğer bugüne kadar gelen sızıntılar doğruysa, serinin standart modeli olan Redmi K60’da Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini görecekken, Redmi K60 Pro modelinde ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle karşılaşacağız. Yani Çinli şirket normalde daha güçlü akıllı telefonlara verilen “Pro” isminin tercih edildiği cihaza, daha eski ve daha güçsüz bir yonga seti koymuş olacak.

Öte yandan serinin en uygun fiyatlı modeli olması beklenen Redmi K60e modeli ise, gücünü Dimensity 8200 yonga setinden alacak. Gelelim şimdi bu telefonların ne zaman çıkacağına. Aslında Redmi bu konuya ilişkin doğrudan bir tarih vermedi. Ancak şirketin 2023 yılının ilk haftasını işaret ettiğini ve muhtemelen de 1-7 Ocak 2023 tarihleri arasında yeni akıllı telefon serisini görebileceğimizi belirtelim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap