SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Ödülün sahibi 'Apple' oldu!

Ödülün sahibi 'Apple' oldu!

24 Kasım 2016 Perşembe - 15:13




Bu yıl ilk kez düzenlenen Twitter Ödülleri'nin birinin sahibi Apple oldu.





Geçtiğimiz Ağustos ayında Twitter, "Dünya genelinde reklam müşterilerinin inanılmaz yaratıcı çalışmalarını tanımak ve kutlamak" amacı ile ilk kez düzenlenecek Twitter Ödüllerini duyurmuştu. Ödülleri belirleyen altı kategori şöyleydi; #Hayat, #Etki, #Yaratıcılık, #Ölçek, #Müşteri ve #Büyüme.

#MÜŞTERİ KATEGORİSİNİN BİRİNCİSİ OLDU

Önceki gün bu ödüllerin sonuçları açıklandı ve Apple #Müşteri ödülünün sahini oldu. Yapılan açıklamada bu ödülün "Twitter'ı müşteri hizmetlerinde kullanmada ustalaşmış ve müşterilerini aile gibi görerek yaşam boyu sadık arkadaşlar edinmiş işletmeleri kutlamak" amacına sahip olduğu açıklandı.

BİNLERCE MÜŞTERİ GERİ BİLDİRİMİ KAZANDI

Apple bu ödülü, Apple donanımı veya yazılımı ile problem yaşayan kullanıcılara yardım etmek için açılan @AppleSupport Twitter hesabı ile kazandı.


Twitter, Mart 2016'dan beri çalışan hizmetin 150000'den fazla beğeni ve Retweet ile @AppleSupport'un inanılmaz bir müşteri geri bildirimi kazandığını da açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap