SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone 7 satışa çıktı

iPhone 7 satışa çıktı

16 Eylül 2016 Cuma - 12:47




Avustralya ve Hong Kong'da saatlerce kuyrukta bekleyen müşteriler, Apple'ın yeni telefon modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 plus'a kavuştu.





Avustralya'nın başkenti Melbourne'deki Apple Store mağazası önünde, Apple'ın yeni ürünlerini satın almak isteyen Avustralyalılar mağaza açılmadan önce uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapıların açılmasıyla mağazaya giren kullanıcılar siparişlerini verdi ancak bazıları istedikleri renk telefonu alamadığı için üzgündü.

Bir müşteri, "Üzgündüm. Ama şu an söyleyebilirim ki, tüm üzüntüm gitti. Mat siyah telefonumu aldığım için çok mutluyum. Fakat jet siyahı alamadığım için hala biraz burukluk var. Apple tüm jet siyahları ön siparişle satmamalıydı. Bizim gibi markaya sadık olanlara da biraz ayırmalıydı" dedi.

Bir başka Apple kullanıcısı ise, "Umarım onları ikna edebiliriz. 24 saattir burada bekliyoruz. Siyahı hak ettik. Bize onu vermeleri gerekli" sözleriyle markaya seslendi.

Apple'ın yeni telefon modelleri Hong Kong'da da satışa çıktı. Mağaza çalışanları müşterilerle yakından ilgilenerek karşıladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap