SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone 11 için akıllı şarj kılıfları sızdırıldı!

iPhone 11 için akıllı şarj kılıfları sızdırıldı!

29 Ekim 2019 Salı - 12:18




Apple’ın dün yeni AirPods modelini sürpriz bir şekilde sunmasının ardından, iOS 13.2 güncellemesi haberini de sizlerle paylaştık. Bugün ise iPhone 11 Pro için Smart Battery Case görüntüleri sızdırıldı!





iPhone 11 Pro için Smart Battery Case sızdırıldı!

Apple geçtiğimiz yıllarda en yeni iPhone modellerinin zayıf pil ömrü nedeniyle sık sık eleştirilirdi. Fakat bu yıl yeni iPhone 11 ailesinin pil ömrü konusundaki yüksek performansından dolayı çok büyük eleştirilere maruz kalmadı. Ama her ne kadar iyi de olsa her sene yeni iPhone modelleri için sunduğu akıllı şarj kılıfı bu yıl da ortaya çıktı.



MacRumors‘un iOS 13‘ün en son sürümü içerisinde tespit ettiği üç yeni resim, Apple’ın yeni nesil Smart Battery Case’lerini geçen yıl tanıtılanlara benzer çok güncellenmemiş tasarımlarla ortaya çıkacağını gösterdi. Tasarımsal olarak tek değişken, Apple’ın en son iPhone’larında bulunan ekstra sensörler nedeniyle, artık çok daha büyük bir kamera alanının bulunması olmuş.

Apple, yeni iPhone 11 Pro için Smart Battery Case ürünleri hakkında yorum yapmasa da, şirketin kısa süre içerisinde AirPods Pro gibi ansızın satışa çıkarması bekleniyor. Ancak geçen yıl, iPhone XS ve XR akıllı şarj kılıfları Aralık ayında sızdırılmıştı ve bir ay sonra resmileşmişti. Bu yıl da Ocak ayına sarkabileceği düşünülenler arasında.

Alternatif olarak, bazı iddialar da Apple’ın Cuma gününden önce açıklayabileceğini gösteriyor. Bazı iddialar, şirketin bu hafta günlük duyurular planladığını ve her gün farklı bir ürününü resmi web sitesinde listeleyeceğini öne sürüyor. Bu durumda, yeni MacBook Pro ve güncellenmiş Apple TV de bu hafta karşımıza çıkabilir.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap