SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > İnstagram'da canlı yayın özelliği Türkiye'de

İnstagram'da canlı yayın özelliği Türkiye'de

25 Ocak 2017 Çarşamba - 15:33




Milyonlarca kullancısı olan popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a muhteşem bir özellik daha eklendi.





Sosyal medyanın en çok kullanılan popüler uygulamalarından birisi olan Instagram, gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor.

Mark Zuckerberg'in satın aldıktan sonra baştan aşağıya yenilediği Instagram'a birçok yenilik gelmişti.Bu kez ise milyonlarca kullanıcıyı sevindirecek bir güncelleme daha geldi.Instagram canlı yayın özelliği dün itibari ile kullanıma açıldı.

İlk canlı yayınlar yapılmaya başlanırken bazları ise ''Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır?'' sorusunun cevabını aramaya başladı.Peki Instagram'da canlı yayın nasıl yapılır? İnstagram'da canlı yayın yapmak için izleyeceğiniz adımları sizler için derledik.

İŞTE TÜM DETAYLAR

Instagram'da canlı yayın yapmak için izleyeceğiniz adımlar şöyle;


''Instagram'da canlı yayın özelliği kullanımına "Hikayeler" sekmesinden ulaşabilirsiniz. Yeni özellik, aynı Stories'te video yayınlar gibi, kullanıcının video kayıt yapmasına imkan tanıyor ancak yayın canlı yapılıyor.

Videonun üzerinde küçük bir "Live/Canlı" ifadesi yer alıyor. Bu ikon ile Instagram'da canlı yayın yapabilirsiniz.''

Live/Canlı ikonu sizin hesabınıza görülmüyorsa endişeye kapılmayın. Instagram'da canlı yayın özelliği zamanla yayılacak. Eğer hesabınıza gözükmüyorsa bir müddet beklemeniz gerekmektedir. Instagram ayrıca, Direct Mesaj üzerinden silinebilen fotoğrafları da hayata geçirdi.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, onları takip eden diğer kullanıcılara dilediği zaman silinebilen fotoğraflar gönderebilecek. Instagram'da canlı yayın özelliği ise 1 saat olarak belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap