SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram'a yeni özellik geliyor! Reels videolarını indirebileceksiniz

Instagram'a yeni özellik geliyor! Reels videolarını indirebileceksiniz

24 Kasım 2023 Cuma - 14:58




Ünlü sosyal medya platformu Instagram, Reels videolarını indirme özelliğini duyurdu. Yeni özellikle kullanıcılar video indirmede çok rahat edecek





Dünya genelinde birçok kişinin kullandığı Instagram, dikkat çeken özelliklerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü platform son olarak, uzun bir süredir beklenen bir özelliği kullanıcılarına duyurdu. Instagram, getirdiği yeni özellik ile video indirme işlemini daha da kolay hale getirdi.

REELS VİDEO İNDİRME ÖZELLİĞİ DEVREDE

Instagram, kullanıcıların üçüncü taraf uygulamalara olan bağımlılığını azaltmak amacıyla, bu uygulamaların sağladığı özellikleri doğrudan platforma entegre etmeye devam ediyor. Birkaç hafta önce özel mesajlar için okundu bilgisini gizleme seçeneğini test eden şirket, şimdi de video indirme özelliğini kullanıcılara sunuyor.

INSTAGRAM YÖNETİCİSİ AÇIKLADI

Instagram kullanıcıları, Reels videolarını artık tek bir dokunuşla ve üçüncü taraf uygulamalara başvurmadan kolayca indirebilecekler. Bu güncelleme, Instagram Yöneticisi Adam Mosseri tarafından duyurulan yeni özellik kullanıcılar arasında olumlu bir tepkiler topladı.


Elde edilen bilgilere göre, kullanıcılar yalnızca herkese açık olan hesapların Reels videolarını indirebiliyor. Bu özellik, gizli hesaplar için kullanılamıyor. Ayrıca, herkese açık hesap sahipleri istedikleri takdirde video indirme özelliğini devre dışı bırakılabiliyor.

REELS VİDEOLARI NASIL İNDİRİLİYOR?

Reels videolarını indirdikten sonra, TikTok'ta olduğu gibi, kullanıcının hesabını belirten bir filigran bu videolarda da yer alıyor. Bu sayede içeriğin asıl sahibi hemen anlaşılabiliyor. Peki, Instagram'daki yeni özellikle video indirme nasıl gerçekleştirilir? İşte adım adım yol haritası:

1.Adım: Reels videosunu izlerken, paylaşım simgesini temsil eden kağıt uçak simgesine dokunun.

2.Adım: Açılan pencerede alt kısımda yer alan kaydırılabilir butonlar arasından "İndir" seçeneğine dokunun.


3.Adım: Videonun galerinize kaydedilmesini bekleyin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap