SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagrama bu fotoğrafı koyanların hesabı kapanıyor Kaynak: Sosyal medyanın

Instagrama bu fotoğrafı koyanların hesabı kapanıyor Kaynak: Sosyal medyanın

27 Kasım 2020 Cuma - 09:12




Instagram'da ilginç bir olay ortaya çıktı. Profil fotoğrafı olarak kullanıldığında kullanıcının hesabının kapanmasına neden olan fotoğrafın sırrı çözüldü.





Instagram'da kullanıcıların hesaplarının kapanmasına neden olan fotoğraf sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. 

Peki, palyaçoya benzeyen fotoğraf neden hesapların kapatılmasına yol açıyor?

İşte o fotoğrafın altında yatan gizem...
 
Shiftdelete.net’te yer alan habere göre, bazı platformların bu profil fotoğrafını belli bir süre boyunca kullanabilenlere iPhone ve benzeri ödüller verdiği iddia edildi. 

Instagram ise ilgili görseli kullanan kişileri “intihara teşvik etme” temalı bir yazı ile uyarıyor ya da hesabı kapatıyor.  

HESAP KAPATTIRAN INSTAGRAM FOTOĞRAFININ SIRRI


Sosyal medyada yer alan görsel, bir palyaçoyu veya Mickey Mouse’u andırıyor. Bu habere inanmayan bazı kişiler, ödül verdiğini söyleyen platformların dediğini yaptı ve kötü sonuçlarla karşılaştı.  

Instagram, fotoğrafı profiline koyan kişilere, “Gönderin Topluluk Kurallarımıza Aykırı!” başlıklı bir mail iletti. Görsel incelendiğinde “Gönderi intihar veya kendine zarar verme nedeniyle kaldırıldı!” ibaresi görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap