SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Galaxy Fold 2 görünmeyen kamera ile gelecek

Galaxy Fold 2 görünmeyen kamera ile gelecek

17 Şubat 2020 Pazartesi - 16:00




Samsung yeni katlanabilir ekranlı modelinde kamerayı ekranın altına yerleştirecek. Böylece Galaxy Fold 2 görünmeyen kamera ile gelen ilk model olacak.





Geçtiğimiz günlerde katlanabilir ekranlı yeni modeli Galaxy Z Flip’i tanıtan Samsung, vakit kaybetmeden Galaxy Fold 2 üzerinde çalışmalara başladı. Aslına bakılırsa Güney Koreli şirketin uzun bir süredir yeni Fold modeli üzerinde çalıştığı biliniyordu.

Galaxy Fold 2 görünmeyen kamera ile gelecek

Güney Kore kaynaklı haberlere göre Samsung, Galaxy Fold’un halefini önümüzdeki Temmuz ayında tanıtacak.

Selefine oranla çok daha ince çerçevelerle gelecek olan Galaxy Fold 2, eşsiz bir özelliği de bünyesinde barındıracak.

Eğer iddialar doğruysa, Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı modeli, ön tarafında görünmeyen bir kamera ile gelecek.

Teknoloji dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere pek çok akıllı telefon üreticisi, ön kamerayı ekran altına yerleştirebilmek için çeşitli yollar deniyor. Bu teknoloji sayesinde telefonun ön yüzünde herhangi bir çentik, ya da pop-up olmadan tam ekran tasarımı mümkün olacak.


Görünen o ki Samsung bu teknolojiyi verimli olarak kullanmayı başarmış durumda. Zira Galaxy Fold 2 ile ilgili sızdırılan bilgilere göre, Güney Koreli şirket yeni katlanabilir ekranlı modelinde ön kamerayı ekran altına yerleştirecek.

Dip not olarak şunu da belirtelim. Samsung’un Galaxy Fold 2 ismi yerine Galaxy Z Fold ismini de kullanabileceği söyleniyor. Elbette bunlar kesinlik kazanmış iddialar değil.

Galaxy Fold 2 (ya da Galaxy Z Fold) fiyatı ise yine 2000 dolar civarında olacak. En azından Güney Koreli kaynakların iddiası bu yönde.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap