SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Facebook Messenger 1 milyara ulaştı!

Facebook Messenger 1 milyara ulaştı!

21 Temmuz 2016 Perşembe - 17:29




Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya sitelerinden Facebook'un Messenger'ı kullanıcı sayısında 1 milyar rakamına ulaşarak zor bir rekor elde etti.





2016'da hızlı büyümesini sürdüren Messenger, her üç ayda yaklaşık 100 milyon aktif kullanıcı kazanmıştı. Ocak ayında 800 milyon kullanıcıya ulaşan hizmet, Nisan'da 900 milyon sınırını aştı. Facebook'a göre iOS'un en popüler ikinci uygulaması olan Messenger (elbette birinci Facebook'un arkasında), Android'de 1 milyar kez indirildi.

17 MİLYAR FOTOĞRAF GÖNDERİLİYOR

Sosyal dev, her ay insanlar ve firmalar arasında 1 milyar mesajın gönderildiğini söylüyor. Bunun yanında kullanıcılar, günde 22 milyon GIF gönderirken, Messenger üzerinden ayda 17 milyar fotoğraf gönderiyorlar.

Bot'larla zenginleşen Messenger, ayrı bir uygulama olması nedeniyle bazen tepki çekse de Facebook'un en değerli varlıklarından biri haline gelmiş durumda ve hızını kesecek gibi görünmüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap