SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Elon Musk, Cybertruck’ın yüzebileceğini iddia etti

Elon Musk, Cybertruck’ın yüzebileceğini iddia etti

21 Nisan 2020 Salı - 13:33




Tesla’nun sahibi ve CEO'su Elon Musk yine Twitter üzerinde yaptığı açıklamalar ile gündemde. Şirketin ilk elektrikli pickup modeli Cybertruck ile ilgili paylaşımda bulunan Musk aracın suda bir süre yüzebileceğini iddia etti.





Tesla CEO’su Elon Musk, Cybertruck ile alakalı takipçisinin sorduğu soruya Twitter hesabı üzerinden cevap verdi. Cybertruck’ın suya dayanıklı olup olmadığı hakkında sorulan soruya, Tesla CEO’su aracın suda bir süre yüzebileceğini belirtti.

Bir Twitter kullanıcısı, Musk'a "Bazen nehirlerden geçmem gerekiyor. Bunu aracıma zarar vermeden yapabilir miyim?" şeklinde bir soru sordu. Musk ise kullanıcıya "Evet. Hatta bir süre batmadan yüzebilecek" şeklinde cevap verdi.

Musk, elektrikli kamyonetin suyun üzerinde ne kadar kalabileceği gibi ekstra bilgiler ise vermedi. Elon Musk, daha önce de Tesla araçları hakkında suyun üstünde batmama gibi bazı iddialarda bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap