SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Bilim festivali başladı

Bilim festivali başladı

15 Nisan 2015 Çarşamba - 19:01




Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji, Tarih, İşletme ve Ekonomi, Felsefe, Müzik, Yenilebilir Enerji Kaynakları, Bilgisayar Kulüpleri tarafından düz





Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji, Tarih, İşletme ve Ekonomi, Felsefe, Müzik, Yenilebilir Enerji Kaynakları, Bilgisayar Kulüpleri tarafından düzenlenen "Bilim Festivali" başladı. Bilim ve Teknoloji Kulübü danışmanı ve Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Dilek Elmalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beş yıldır düzenlenen etkinliğin bu sene sadece fen bilimlerinin değil, sosyal bilimlerin de destek verdiğini söyledi.

Etkinliğin içeriğinin daha da zenginleştirildiğini aktaran Elmalı, şunları kaydetti:

 "Geçtiğimiz senelerde düzenlediğimiz Bilim Şenliği ve Teknoloji Fuarı'nı bu sene içeriğini zenginleştirerek Bilim ve Teknoloji kulübü öncülüğünde birçok öğrenci kulübüyle bir araya gelerek "Bilim Festivali" adıyla çok geniş içerik kazandı. Yapacağımız bu festivalin amacı üniversitelerde piyasacı eğitimden uzaklaşarak üniversitelilerin bilimsel becerilerini geliştirmek ve bilimi halk için üretmektir."Elmalı, öğrencileri festival kapsamında düzenlenen konferanslara davet etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap