SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Android 14 alacak eski modeller belli oldu

Android 14 alacak eski modeller belli oldu

26 Temmuz 2023 Çarşamba - 17:07




Android kullanıcılarının merakla ve heyecanla bekledikleri Android 14 sürümünün gelmesine artık kısa bir süre kaldı.





Android 14 stabil sürümünün Ağustos ayında çıkması bekleniyor. Sonrasında uyumlu cihazlara bu yeni sürümün dağıtılması süreci başlayacak. Son yıllarda Oppo, Google dışında en yeni Android sürümünü ilk olarak kullanıcılarına sunan şirket olmuştur. Ancak kısa sürede çok sayıda cihaza yeni sürümü sunma konusunda Samsung öne çıkmaktadır. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni Android güncellemesini genellikle sonbaharın sonlarına doğru sunar. Ancak güncellemeyi başlattığında, dünya genelinde birçok cihaza sürekli olarak bu güncellemeyi sağlar.

Bu durumun, Android 14 tabanlı One UI 6.0 yazılımı için de geçerli olacağını düşünüyoruz. Ancak birkaç yıl önce popüler olan bazı cihazlar, yeni yazılım güncellemesini almayacak. Samsung'un yazılım güncelleme politikasına dayanarak, SamMobile, Samsung Galaxy akıllı telefonlar ve tabletler listesini hazırladı. Bu cihazlar One UI 6.0 güncellemesine erişim sağlayamayacak. İşte o cihazlar:

Android 14 alacak eski modeller belli oldu

Akıllı Telefonlar:

Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 20, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20, Galaxy S20 FE, Galaxy S10 Lite, Galaxy A71, Galaxy A51, Galaxy A32, Galaxy A22.


Tabletler:

Galaxy Tab S7 Plus, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S6 Lite 2020, Galaxy Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite.

Katlanabilir Telefonlar:

Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip.

Bu cihazlar Android 14 güncellemesini almayacak olsa da, bir süreliğine güvenlik yamalarını almaya devam edecekler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap