SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Yazıcı'nın Golü Lille Yetmedi

Yusuf Yazıcı'nın Golü Lille Yetmedi

11 Şubat 2024 Pazar - 14:33




Yusuf Yazıcı şov yaptı ama yetmedi: PSG maçını da boş geçmedi





Fransa Ligue 1'in 21. haftasında Paris Saint-Germain ile Lille karşı karşıya geldi. Parc des Princes'te oynanan müsabaka, PSG'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken Lille forması giyen milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, karşılaşmaya damgasını vuran isimlerden biri oldu.PSG ile Lille, Fransa Ligue 1'in 21. haftasında kozlarını paylaştı.

Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf ev sahibi PSG oldu. Parc des Princes'te oynanan müsabaka, PSG'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı ama milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'nın performansı dikkat çekti.

Karşılaşmanın 6. dakikasında sağ kanattan gelişen Lille atağında kale önüne çevrilen top, savunmadan sekti ve altı pas üzerindeki Yusuf Yazıcı'nın önüne düştü.
Meşin yuvarlağı kontrol eden deneyimli futbolcu, yaptığı vuruşla ağları sarstı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Lille'in Paris Saint-Germain deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle ayrılmasına rağmen Yusuf Yazıcı'nın ortaya koyduğu performans, futbolseverlerin beğenisini topladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap