SON DAKİKA



Haber > Spor > Yusuf Erdoğan: Trabzonspor'dayken Lazio ve Roma istemişti...

Yusuf Erdoğan: Trabzonspor'dayken Lazio ve Roma istemişti...

03 Temmuz 2020 Cuma - 16:18




Trabzonspor'da bir dönem forma giyen futbolculardan Yusuf Erdoğan geçmiş ve geleceğe yönelik konuştu.





Trabzonspor’un eski futbolcularından Yusuf Erdoğan samimi açıklamalarda bulundu.

TRTSpor'a Trabzonspor günleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yusuf şöyle konuştu;

Kariyerim açısından baktığında futbolu bıraktığımda muhteşem kulüplerde oynadığımı söyleyebilirim. Trabzonspor benim için her zaman ayrı bir yerde. Trabzonspor ve Trabzon şehri benim için özel. Ama artık Trabzon günleri geride kaldı. Orası her zaman ikinci evim olacak. Bursa da öyle. Bundan sonrası için de çok farklı hedeflerim var.




Her zaman hayatımda küçük kırılma anlarım oldu. Trabzonspor’dayken de oldu. İlk 2013 yılında A takımla çıkmaya başladım. O dönem Lazio, Espanyol ve Roma gibi takımlar ciddi şekilde beni takip edip istedi.  O dönemki başkanımız, daha farklı bir yapıda olduğu için, Trabzonspor’da daha büyük işler yapılacağını söyleyince göndermemişti. Trabzon’da gelecek için 3-4 yıl hiç istediğimiz gibi gitmedi. Şike süreci Trabzonspor’u çok yıpratmıştı. Ağır bir dönem geçiyordu o zaman. Belki o konulara takılmasaydık daha farklı bir takım izleyebilirdik. Yapılanma kötüydü, kulüp çok yara almıştı. İlk çıktığım dönem haricinde bir takım bütünlüğü, büyük takım bütünlüğü ya da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşmadı. Bu da bizden çok şey bekleyen insanlar için hayal kırıklığı oldu. Planlama güzel bir ortam olmazsa başarı hiçbir zaman tesadüf değil.

Şuan 27 yaşındayım. Futbol olgunluğumun en güzel dönemi. Hedeflerim arasında Avrupa’da oynamak var. İyi bir takımdayım ama daha büyük yerlerde oynamak isterim. Milli Takım’da da oynamak istiyorum. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap