SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldız futbolcu imzayı attı!

Yıldız futbolcu imzayı attı!

16 Temmuz 2018 Pazartesi - 20:24




Cristiano Ronaldo, Torino'da düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı ve kendini Juventus'a bağlayan imzayı attı.





İşte Ronaldo'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

Juventus dünyanın en iyi kulüplerinden. Benim için zor bir karardı. Arkadaşlarım ve meslektaşlarım oynamaya değer bir kulüp olduğunu söyledi.İtalya'daki en büyük kulüp.

Real Madrid'de 9 yıl geçirdim, harikaydi. Yeni bir adım attım. Motive olmuş durumdayım, konsantrasyonum yüksek. Her zaman olduğu gibi en iyilerden biri olduğumu göstereceğim. Beni biliyorsunuz, hırslı biriyim ama yeni rekabetleri de seviyorum. Tarih yazmak istiyorum.

İtalya taktik açıdan zorlayıcı bir lig. Zor olacaktır ama kariyerimde hep zorluklar yaşadım. Çok çalışacağım ve oyunuma güveniyorum, takım arkadaşlarıma güveniyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu yüzden sakinim.

Herkesin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini biliyorum ama biz tüm kupaları almak için savaşacağız. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak zor fakat Juventus'un onu da alması için uğraşacağım.


Balloon d'Or'u kazanmak, hesapladığım bir şey değil. Her zaman en iyi olmak ve her zaman kazanmak isterim. Bir şeyler yolunda giderse, kazanmak için fırsatım olur. Ancak bu uykularımı kaçıran bir şey değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap