SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıkılmadım ayaktayım!

Yıkılmadım ayaktayım!

04 Ağustos 2015 Salı - 09:48




Trabzonspor’dan ayrılmayı aklının ucundan dahi geçirmediğini belirten Erkan Zengin, “Kaçmak bana yakışmaz. Kalıp formam için savaşacağım. Eleştirilere





Bordo-Mavili ekipte geçen sezon olduğu gibi bu dönem başında da en çok eleştirilen futbolcuların başında gelen Erkan Zengin, sadece işine ve Trabzonspor’un başarısına odaklandığını açıkladı. Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını vurgulayan yetenekli futbolcu, “Herkes kendince bir şeyler yazıp çiziyor, konuşuyor. Ben bunlara sadece gülüyorum. Kaçmak bana yakışmaz. Kalıp formam için savaşacağım. Eleştirilere cevabımı en iyi şekilde futbolumla vereceğim” dedi “Ben Trabzonspor’a bir şeyler vermenin mücadelesini yaparken birilerinin kendince senaryo üretmelerine takılıp kalmam” diyen Erkan Zengin, şöyle devam etti: “Söylenenlere takılıp kalırsam işimi yapamam, Trabzonspor’a faydalı olamam. Taraftar şunu iyi bilsin ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu sezon karşılarında çok farklı bir Erkan olacak. Takımıma katkı sağlamak için her şeyimi ortaya koyacağım. Bundan emin olabilirler.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap