SON DAKİKA



Haber > Spor > Yine ayrılmayacaklar! Beraber aynı takıma gidiyorlar

Yine ayrılmayacaklar! Beraber aynı takıma gidiyorlar

23 Temmuz 2023 Pazar - 13:29




Galatasaray'da iki oyuncu ayrılığın eşiğinde. Emre Kılınç ile Taylan Antalyalı, takıma veda ediyor. Geçen sezon MKE Ankaragücü'nde beraber forma giyen ikiliyi bu kez bir başka Süper Lig ekibi istiyor.





Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Taylan Antalyalı ile Emre Kılınç'a Süper Lig'den talip var.

Taylan, Okan Buruk tarafından kamp kadrosuna ve UEFA listesine alınmamıştı. Kadro dışı kalan oyuncu kesin olarak gidecek.

 

Emre Kılınç ise forma şansı bulamayacağını düşündüğü için kendisi ayrılmak istedi. Okan Buruk'un hazırlık maçlarında şans verdiği ve kadroda tutmak istediği Emre de yolcu.

 

İki oyuncu, Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor tarafından göz hapsinde. Yılport Samsunspor, Galatasaray’dan gelecek haberi bekliyor.

 

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun iki oyuncuyu da takımında görmek istediği, başkan Yüksel Yıldırım’ın da bu transferleri gerçekleştirebilmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

 

Eroğlu her iki oyuncuyla da bizzat görüştü. Taylan Antalyalı, Adana Demirspor’la da görüşme halindeydi. Ancak Güney ekibinin Dorukhan’la anlaşmasıyla Taylan’ın Samsun yolu açılmış oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap