SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldızlıspor kulübü Ağasar Çepni maçının hakem triosuna ateş püskürdü; Hakemleğinizde batsın vicdanınız da

Yıldızlıspor kulübü Ağasar Çepni maçının hakem triosuna ateş püskürdü; Hakemleğinizde batsın vicdanınız da

29 Şubat 2024 Perşembe - 10:25








“5 metre ofsaytı görmeyen gözün hakemliği de yoktur vicdanı da insanlığı da. Yazıklar olsun sizin hakemliğiniz yerin dibine girsin. Tüm organlarıyla çürümüş bir hakemlik sistemi yarattınız”

DÜN oynanan Yıldızlıspor-Ağasar Çepnispor karşılaşmasının ardından yaşanan olayların perde arkası belli oldu. Son dakikalarda kaleci Kemal Aktaş’ın attığı golle 3-3 sona eren karşılaşmanın ardından Yıldızlıspor teknik heyeti ve futbolcuları hakem triosuna yoğun itirazda bulunmuş ve karşılaşmanın ardından iki takım oyuncuları arasında arbede yaşanmıştı. Yıldızlıspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile karşılaşmanın hakem triosuna ateş püskürürken Kemal Aktaş’ın attığı golün videosu paylaşarak golü ofsayt olduğu savundu. 

KULÜPTEN yapılan açıklamada; “ 5 metre ofsaytı görmeyen gözün hakemliği de yoktur vicdanı da insanlığı da. Yazıklar olsun sizin hakemliğiniz yerin dibine girsin. Tüm organlarıyla çürümüş bir hakemlik sistemi yarattınız. Dakika 89 maç 3 - 1 galibiz. Olmayan bir el uyduruyorsun skoru 3-2 ye getiriyorsun.Uzatmanın sonunda sakatlanan stoper dışarı çıkıyor oyunu başlatıyorsun oyun akıyor 15 20 saniye oyuncuyu içeri almıyorsun sonra benden izinsiz sahaya adım attın  deyip 2. sarıdan stoperi dışarı atıyorsun.peşinden olmayan faulü çalıyorsun o faulun devamında alttaki videoda göründüğü gibi 4 5  metre ofsayttan golü verip maçı 3-3 e getiriyorsun ve maçı bitiriyorsun. Hakem performansını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap