SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeniden Denisov!

Yeniden Denisov!

28 Aralık 2015 Pazartesi - 12:53




Transfer çalışmaları için kollar sıvanırken, sol bek için ismi geçenlerin en başına Rusya’nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen Özbek futbolcu V





Trabzonspor’da özellikle devre arası transfer çalışmaları için kollar sıvanırken, sol bek için ismi geçenlerin en başına Rusya’nın Lokomotif Moskova takımında forma giyen Özbek futbolcu Vitali Denisov yazıldığı belirtildi. Denissov’un sol kanadı mekik gibi kullanması, hem hücum etkinliği, hem de savunma güvenliği açısından olumlu görüntü verdiği belirtildi. Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak ve Kayserisporlu Ömer Bayram ile de ilgilenen bu arada Akhisar Belediyesporlu Güray’ı da listesine alan Bordo-Mavililer, 31 Aralık’ta sözleşmesi bitecek olan Denisov’u çok daha avantajlı olarak görüyor.

TEK SORUN ÜCRETİ

Uzun süredir Lokomotif Moskova’da oynayan ve 61 kez de Özbekistan A Milli takım formasını giyen 28 yaşındaki tecrübeli sol bek Vitali Denissov’la ekonomik anlamda anlaşma sağlanması halinde transferinin gerçekleştirileceği belirtildi. Bu oyuncuyla ilgili olarak birçok isimden de bilgi istendi. Denissov ile ilgili olumlu referanslar geldi. Denissov’un futbol hayatı boyunca 1 kez sakatlanıp, 1 maç kaçırması, bunun yanında sadece 2 kez kart cezalısı durumuna düşmesi ve devamlılığı da transfer edilmesi halinde takıma katkı yapacağı fikrini güçlendirdi.

Spor Yorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap