SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni hedef Malcom Oliveira!

Yeni hedef Malcom Oliveira!

17 Kasım 2015 Salı - 12:16




İtalyan basını, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki Brezilyalı forvet Malcom Oliveira ile ilgilendiğini ileri sürdü.





Transferde yeni hedef Oliveira... Transfer döneminde forvet hattına bir isim daha katmayı planlayan Fenerbahçe, Brezilya’daki çalışmalarını hızlandırdı. Moussa Sow’un ayrılmasından sonra hücum bölgesinde alternatifsiz kalan sarı-lacivertlilerin gündemine yeni bir isim daha girdi. İtalya basınında çıkan haberde, Corinthians takımında forma giyen Malcom Oliveira için Fenerbahçe’nin özel bir çalışma yaptığı dile getirildi. Sarı-lacivertlilerin henüz resmi bir temasa geçmediği ancak oyuncuyla alakalı hem özellikleri hem de maddi açıdan durumuyla ilgili araştırmalar yaptığı kaydedildi. Brezilya futbolunun son dönemde Gabigol ve Gabriel Jesus ile birlikte en gelecek vaat eden ismi olan 18 yaşındaki Malcom için ciddi bir teklif hazırlığı yapıldığı da öne sürüldü.

Wenger’in de listesinde 

Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in de yakın temasta olduğu iddia edilen Malcom konusunda Fenerbahçe’nin hata yapmak istemediği ve kısa bir sürede resmi temasa geçeceği belirtildi. Aralık ayının ikinci haftasında tamamlanacak Brezilya Serie A sonrası sıkıntı yaşamak istemeyen sarı-lacivertlilerin daha önce Gabigol için girişimde bulunduğu da hatırlatıldı. Corinthians forması ile bu sezon 25 lig maçına çıkan 18 yaşındaki Malcom Oliveira, rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Brezilyalı, kanat da oynayabiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap