SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni hedef costa

Yeni hedef costa

31 Mayıs 2016 Salı - 11:39




Savunma hattına takviye yapmak için düğmeye basan Atmacalar, Sparta Prag’ın başarılı stoperine kanca attı





Çaykur Rizespor, geçen sezondan ders alıp yeni sezon transfer çalışmalarına kolları erkenden sıvayarak tersi bir yol izleme kararı aldı. Bu doğrultuda işi sıkı tutan Yeşil-Mavililerin son hedefi Sparta Prag’ın başarılı stoperi Costa Nhamoinesu. Teknik Direktör Hikmet Karaman tarafından gönderilmesi planlanan Osmane Viera’nın yerine Costa düşünülüyor.

Çek liginde 170 maç oynayan Zimbabweli oyuncu Sparta Prag takımının değişmez oyuncuları arasında yer alıyor. Üstün fizik gücü altında topu oyuna sokma başarısı yüksek olan Costa’nın bir başka özelliği ise golcü bir stoper olması. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde de boy gösteren 30 yaşındaki Costa için girişimlere başlayan transfer komitesi kardeş kulübü Sparta Prag ile temasa geçti bile. Kweuke transferinde iki kulübün yakınlaşması sonrası Çek takımının bu transfer için onay verdiği, Costa’nın da tatilini Fransa’da geçiren Kweuke’den yeni takımı için bilgiler aldığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap