SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın sönük hamleleri

Yanal'ın sönük hamleleri

26 Şubat 2017 Pazar - 09:34








Trabzonspor’un son haftalarda kazandığı maçlara bakınca Konya karşılaşması beklediği gibi olmadı. Alanya maçından uzak bir oyun görüntüsüyle görünen Bordo-Mavili ekipte görüldü ki belirli bir oyuncu grubunun eksilmesiyle Trabzonspor’un oyununda problem ortaya çıkıyor.

Halbuki Bordo-Mavililer ikinci yarıda kazandığı karşılaşmada oyuna hükmeden, özellikle orta alanda topu tutan, oyunu çabuk oynayan ve bireysel oyuncularıyla sonuca gidebilen bir takım görüntüsü vermişti. Konyaspor’un taktiksel oyunuyla geçilen mücadele başladığı tempoda gitti.

Trabzonspor’u kendi savunmasına hapsetmek istemesi ve Bordo-Mavili ekibin bu olguyu kıramaması bu sonucu getirdi. Okay ve Durica’nın olmayışı bu sıkıntıyı ortaya çıkaran etken oldu. Aslına bakılırsa Ersun hocanın yapmış olduğu değişikliklere bir anlam veremedik.

Olcay’ın hareketlendiği ve oyunun hızlandığı dönemde rakibi karşısında etkili olan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın Aytaç değişikliğiyle alamadığı sonucun ardından Castillo’ya tam ihtiyaç duyulduğu anda Yusuf’un yerine Bero gibi oyunu yavaşlatan bir oyuncuyu maça dahil etmesini anlamış değilim. Halbuki Yusuf hızlı oyun ve hücuma ihtiyaç duyulduğunda skor üretilmek istendiğinde önemli bir oyuncu. Yusuf’un bu anlamda her zaman diri tutulması gerekiyor.

Yusuf Trabzonspor için iyi bir alternatif oyuncu. Son bölümlerde oyunu kazanma adına Trabzonspor’un pozisyonları da oldu. Bu dakikalarda Yusuf’un oyunda olması Bordo-Mavili ekibin skora gitmesini de kolaylaştırabilirdi. Rodallega skor oyuncusu olarak Trabzonspor’a her zaman lazım.


Takım halen hücum ettiğinde her zaman olayın içerisinde oldu. Yeter ki Trabzonspor önde kalsın. Kenarları iyi kullansın, Rodallega bu ölçüde mevkisinin hakkını verecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap