SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'da geri sayım!

Yanal'da geri sayım!

22 Aralık 2015 Salı - 10:32




Lucescu’nun ekonomik anlamda yüksek uçması nedeniyle bu isimden uzaklaşan Bordo-Mavililer, Felix Magath ve Marcelo Bielsa ile yaptığı görüşmelerden de





Trabzonspor’da Kasımpaşa maçıyla birlikte görev süresi tamamlanacak olan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun yerine teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Muharrem Usta’nın Lucescu’nun ekonomik anlamda yüksek uçması nedeniyle alternatif isimlere yöneldiği belirtildi. Usta ilk olarak Felix Magath ile görüştü ama Alman teknik adamdan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine rotasını Marcelo Bielsa‘ya çevirdi. İngiliz temsilcisi Swensa’nın da gündeminde olan Bielsa’nın da tıpkı Lucescu’da olduğu gibi yüksek bir bütçe talep ettiği öğrenildi. Yönetimin gündeminde İspanyol teknik adam Juande Ramos’un da olduğu ileri sürüldü. Trabzonspor yönetimi, Kasımpaşa ile oynanacak olan maçın ardından bu sorunu çözüme kavuşturmakta kararlı. Yabancı teknik adam olmazsa yerli teknik direktör olarak kesinlikle Ersun Yanal ile çalışma konusunda fikir birliğine varıldığı ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap