SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal işe koyuldu!

Yanal işe koyuldu!

11 Nisan 2015 Cumartesi - 09:31




İzleme komitesi olmayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, kendi işini kendi görecek. Başarılı teknik adam lige verilen arada yeniden yurt dı





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeniden yurt dışı turuna çıktı. Önceki hafta milli maçlar nedeniyle lige verilen arada futbolcu izlemek için yurt dışına giden Yanal, bu hafta da TFF’nin kararıyla lige verilen arayı fırsat bilerek futbolcu izlemeye gitti. Geleceğin kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan başarılı teknik adamın ilk hedefinde ise Mainz’in yetenekli oyuncusu Yunus Mallı ile Cagliari’nin İsveçli futbolcusu Albin Ekdal olduğu belirtildi.

Futbolcu izleme komitesi olmayan Bordo-Mavili kulüpte transferden tam yetkili isim olan Ersun Yanal, kendi takımını kendisi kuracak. Bu doğrultuda çalışan Yanal, Yunus ve Albin Ekdal için temaslarını sürdürüyor. Yanal’ın bugün Bundesliga’da Mainz ile Leverkusen arasında oynanacak olan maçı izleyeceği belirtildi. Deneyimli hocanın, Mainz forması giyen gurbetçi futbolcu Yunus Mallı ile de karşılaşma sonrası bir görüşme yapmayı planlıyor. 

23 yaşındaki orta saha oyuncusunu şimdiden ikna etmek isteyen Yanal ayrıca İtalya’da Cagliari forma giyen İsveçli Albin Ekdal’ı da takip ettiriyor. Yanal’ın yardımcılarından birini İtalya’ya gönderdiği ve bu akşam Cenoa ile Cagliari arasında oynanacak karşılaşmada 25 yaşındaki futbolcunun izleneceği belirtildi. Yardımcılarının tutacağı rapor doğrultusunda İsveçli orta saha için karar verilecek. Kümede kalmaya oynayan Cagliari’de Albin Ekdal’ın huzursuz olduğu seslendirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap