SON DAKİKA



Haber > Spor > Xavi'den Barcelona için şok sözler

Xavi'den Barcelona için şok sözler

30 Ocak 2024 Salı - 17:07




İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona'yı çalıştıran Xavier Hernandez, kulübü hakkında şok itiraflarda bulundu. Xavi, Barcelona'da teknik direktörlük yapmayı 'zulüm' olarak nitelendirdi.





İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona, uzun yıllardır istediği seviyeden uzak bir görüntü çiziyor. Katalonya temsilcisi, bu süreçte birbirinden değerli teknik direktörler ile çalışmasına rağmen başarıya ulaşamadı. Kulüp aynı zamanda ezeli rakibi Real Madrid'in de oldukça gerisinde kalmış durumda.

Barcelona'dan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan Xavier Hernandez, kulübü hakkında ilginç demeçlerde bulundu. Katalonya temsilcisinde çalışmayı 'zulüm' olarak nitelendiren genç teknik direktör, yaptığı açıklamada ''Barcelona'da teknik direktörlük yapmak zulüm. Ben böyle hissediyorum. Ne hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum. Sürekli Barça'nın hocası olacak biri olmadığınızı söylüyorlar. Guardiola, Valverde ve Luis Enrique anlatırken anlayamıyordum. Şimdi anlıyorum. Barcelona teknik direktörü olmak zevkli bir iş değil. Her an hayatım tehlikede gibi hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap