SON DAKİKA



Haber > Spor > Vitor Pereira'dan önemli açıklamalar

Vitor Pereira'dan önemli açıklamalar

08 Temmuz 2016 Cuma - 15:43




Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, Topuk Yaylası'nda bir basın toplantısı düzenledi.





Fenerbahçe'nin deneyimli antrenörü Vitor Pereira'nın basın toplantısında öne çıkan sözleri şu şekildeydi;

* Bu tesisleri geçen sezondan beri tanıyorum. Bize harika çalışma fırsatı sunuyorlar, kampımızı burada yapmaktan çok memnunum. Bize sıcaklığını gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Kamp sürecimizde ise özellikle alt yapıdan gelen oyuncularımıza bakıyoruz, taktiklerimizle ilgili bazı çalışmalarımızı futbolcularımıza aktarıyoruz. Aldığımız skorlara rağmen çalışmalarımızdan memnum. Tempomuzu artırmaya ihtiyacımız var, zamana ihtiyacımız var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ilk karşılaşmaya kadar hazır olmamız lazım.

* Alt yapıdan çok sayıda oyuncuyu tanıyorum. Alt yapıdan 1-2 oyuncu bizimle beraber yola devam edecektir.

BAŞARI İÇİN TÜM ŞARTLAR SAĞLANIYOR

* En önemli nokta takımımı 2 farklı sistemle oynatmak istiyorum. Bazı maçlarda bazen 3 savunmayla bazense 4 savunma ile yola devam etmek istiyorum bunun için çalışıyoruz ve hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.


* Yapılan transferler ve ayrılan oyunculardan sonra daha güçlü müyüz değil miyiz bunu alacağımız sonuçlar belireyecek. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da iyi bir takım olabileceğimize inanıyorum. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için iyi bir ortam sağlanıyor burada.

VAN DER WİEL GÖKHAN GÖNÜL'ÜN YERİNİ DOLDURUR

* Benim ülkemde de Porto'dan Benfica'ya, Benfica'dan S.Lizbon'a transferler olabiliyor. Gökhan Gönül'ün de Beşiktaş'a transfer olmasını saygıyla karşılıyorum. Benim dönemimde bir oyuncu 10-15 yıl aynı takımda oynadığı zaman  takımdan emekli oluyordu ama şimdi devir değişti. Van der Wiel'in de o boşluğu doldurabileceğine inanıyorum.

* Geçen sezon çok iyi oynadığımız maçlar da oldu kötü oynadığımız maçlarda. Avrupa'da en uzun serüven yaşayan takımdık ama sezonu kupasız kapattık. Artık Türkiye'yi daha iyi tanıyorum. Mental anlamda daha güçlü olmalıyız. Sezon sonunda artık elimizde bir şeyler olmalı, kupalar kazanmalıyız.

BURADA KALDIRACAĞIM KUPALARI CV'ME EKLEMEK İSTİYORUM


* Geçtiğimiz sezon ben de büyük üzüntü yaşamıştım. Fakat tecrübelerimizden ders çıkarmamız gerek. Şu anda daha iyi bir takım olabilmek için çabamızı sürdürüyoruz. Umarım sezon sonunda CV'me buradaki kupalarımı da ekleyebilirim. Taraftalardan isteğim u takıma desteklerini sürdürsünler.

* Oyuncularımızın uzun süren periyodun ardından ve EURO 2016'dan sonrası dinlenmesi gerekiyordu ve kısa bir süre bunu yaptılar. Şampiyonlar Ligi ilk maçına kadar hazır olmak istiyoruz.

NANİ PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI GİBİ BAŞLADI VE ÖYLE DEVAM EDİYOR

* Portekiz turnuvaya yavaş başladı beraberliklerle geldi ama sonradan açıldı. Portekiz son maçta çok iyi bir oyun ortaya koydu. Finalde Fransa ile baş edebileceklerine inanıyorum. Nani takımla beraber yükselişe geçti. Final oynama fırsatı var elinde. Dün Almanya, Fransa karşısında çok daha iyiydi ama turu Fransa atladı. Umarım final günü geldiğinde Portekiz sahadan galibiyetle ayrılan taraf olur.

EN KÖTÜ FUTBOLU ANTALYASPOR'A KARŞI OYNADIK


* Geçtiğimiz sezon Antalyaspor maçı hariç bize karşı iyi oynayan takım yoktu. Savunma anlamında geçen sezonun en iyi takımdık. Bulduğumuz pozisyonların yarısı atsaydık şampiyon olmuştuk. Çok pozisyon verdiğimiz ve rakibimizin bizden fazla pozisyon bulduğu tek maç Antalyaspor maçıydı.

GALATASARAY BİZE KARŞI NASIL BERABERE KALDI ONLAR DA BİLMİYOR

* Geçtiğimiz sezon 3-2'lik Beşiktaş maçında hakem berbat bir yönetim göstermişti. İkinci maçta ise rakibimizi 2-0 yenmiştik. Galatasaray ile 3 maç oynadık ilk maçta nasıl berabere kaldıklarını onlarda bilmiyor. İkinci maçta 4-5 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Kupa maçında ise mücadelenin hakkı beraberlikti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap