SON DAKİKA



Haber > Spor > Vincenzo Montella: Burada olmak gurur meselesi

Vincenzo Montella: Burada olmak gurur meselesi

22 Kasım 2023 Çarşamba - 01:14




EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız, gruptan lider olarak çıkmayı başardı





Galler Türkiye maçı sonrası Vincenzo Montella: Burada olmak gurur meselesi A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella, Galler ile 1-1 berebere kalıp EURO 2024'e lider olarak gittiğimiz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Montella; Zor bir maç geçti. Beklentimizin dışında bir şey geçmedi. Galler, burada zorlu bir rakip olduğunu gösterdi bir kez daha. Kesinlikle ilk yarıda daha fazlasını yapabilirdik ama mutluluk verici tarafı şu, ikinci yarıda reaksiyon gösterdik. Bu konuda, reaksiyon gösterdiğimiz için mutluyum. Özellikle etrafımızdaki bütün çalışanlar, bizi destekleyenler ve futbolcular için çok mutluyum ve gururluyum çünkü lider olarak tamamladık grubu."

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Beni ilk gün çağırdıkları andan itibaren çok gururlandım. Bu bayrak için elimden geleni yapacağım. Bu ülke için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada olmak gurur meselesi."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap