SON DAKİKA



Haber > Spor > Ve korkulan oldu!

Ve korkulan oldu!

21 Kasım 2014 Cuma - 11:10




Türkiye'deki kulüplerin belalısı Afrika Uluslar Kupası'nda eleme maçları sona erdi ve şampiyonaya katılacak takımlar belli oldu.





17 Ocak-8 Şubat 2015 tarihleri arasında Ekvator Ginesi'nin ev sahipliği yapacağı, kulüplerin oyuncularından uzun bir süre yararlanamamasına yol açan ve bu yüzden 'Kara turnuva' olarak adlandırılan dev organizasyon için Süper Lig'den gidecek oyuncular belli olurken en çok darbe yiyen ekip ise Trabzonspor oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın hiç oyuncu göndermeyeceği, Fenerbahçe’nin ise yalnız bir oyuncusunu göndereceği turnuvaya Bordo-Mavili ekipten tam 5 futbolcu gidecek. Karadeniz ekibinde forma giyen Ganalı Waris, Cezayirli Medjani ve Belkalem, Malili Yatabare ile Gineli Constant böylelikle en az 3, en fazla ise 5 maç Bordo-Mavili takımdan ayrı kalacak. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu duruma nasıl çözüm bulacağı merakla beklenmeye başlandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap