SON DAKİKA



Haber > Spor > VAR kararları en çok kime yaradı? VAR'sız puan durumu nasıl olurdu?

VAR kararları en çok kime yaradı? VAR'sız puan durumu nasıl olurdu?

02 Şubat 2023 Perşembe - 17:35




Yapılan bir araştırma VAR'sız Premier Lig'de oluşacak puan durumunu hesapladı. İşte VAR kararlarının ardından en çok puan toplayan ve kaybeden takımlar....





VAR teknolojisi, uygulandığı tüm liglerde tartışılmaya devam ediyor.

The Guardian'da yer alan habere göre, Liverpool VAR kararları ile 6 puana sahip olurken Manchester United ligde ilk 5'in dışında kalacaktı. Tottenham ise 3. sırada yer alacakken Leeds United'da VAR kararlarıyla 5 puan kaybetti.

Jürgen Klopp'un takımı, Premier Lig'de 9. sırada yer alırken VAR'sız bir tabloda ligin daha da aşağılarına sürüklenecekti.

Liverpool, 2022 Eylül ayında Everton ile karşılaştı ve mücadele 0-0 beraberlik ile sonuçlandı. Merseyside derbisinde Everton'ın 69. dakikada Conor Coady ile bulduğu gol VAR kararı sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Kırmızılar, mücadeleden 1 puan ile ayrılabildi.

2022 Ekim ayında ise Brighton'a karşı 3-3 berabere kalan Liverpool, 33. dakikada tartışmalı pozisyonda Mohammed Salah'ın asistiyle Roberto Firmino ile gol buldu. VAR golü geçerli kıldı ve Liverpool'a 1 puanı getirdi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
VAR

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap