SON DAKİKA



Haber > Spor > Van Persie'nin hayali Barcelona!

Van Persie'nin hayali Barcelona!

08 Kasım 2015 Pazar - 11:41




Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie'nin Barcelona ile transfer görüşmesi yaptığına dair ortaya çıkan iddia Avrupa basınında geniş yer buldu.





Transfer piyasası hareketlendi... Barcelona-Van Persie iddiaları yeniden alevlendi. Hollanda’nın AD Gazetesi’nin, “Barcelona, bu transferde ciddi. Van Persie’nin menaceriyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı” haberi, Avrupa basınının gündemine bomba gibi düştü. İngiliz, İspanyol ve İtalyan medyası bu iddiayı manşetlerine taşıdı. Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo Gazetesi ise Van Persie’nin eski bir röportajında sarf ettiği, “Barça’da oynamak benim hayalim” sözlerini hatırlattı. Gazete, Hollandalı yıldızın kariyerinin son günlerinde bu hayalinin gerçekleşmesi için çok istekli olduğunu yazdı.

Fenerbahçe onay verecek mi?

İspanyol basını, Barcelona’nın Van Persie ile anlaşmasına rağmen bu transfer için Fenerbahçe’yi de ikna etmesi gerektiğini hatırlattı. Yapılan yorumlarda, “Fenerbahçe bu sezon sadece Hollandalı oyuncuyu değil, Nani, Kjaer, Markovic gibi isimleri de transfer etti. Avrupa’da iddialı olmak istiyorlar. Fenerbahçe, Van Persie’nin transferine onay verir mi? Bu kolay olmayacak” ifadeleri kullanıldı. Aziz Yıldırım da daha önce yaptığı açıklamada, 32 yaşındaki forveti bırakmayı düşünmediklerini söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap