SON DAKİKA



Haber > Spor > Uzun ve Soylu

Uzun ve Soylu

10 Nisan 2015 Cuma - 11:08








O bir fenomen.

O bir efsane.

O bir imparator.

Evet; o, Trabzon futbolunun duayen teknik adamlarından biri olan Ömer Uzun.

Ömer Uzun’u futbolla yakından ilgilenen kim olsa tanır.


Yeni jenerasyon Ömer Uzun hocayı hatırlayıp tanımayabilir.

Uzun, Türkiye’de tanınır.

Adını Trabzon futboluna ve neonlara altın harflerle yazdırmıştır. "Bir Efsaneydi" şarkısı adeta Ömer hocaya uyarlanmıştır. 'Hocaların hocası' Ömer Uzun da TÜFAD semineri için Antalya’daydı. Kafilelerin konakladığı yerde sohbetlerin, muhabbetlerin aranan ismi oldu.

Müthiş anlatım kabiliyeti olduğu için Ömer hocayı dinleyenler adeta sahnede stand-up seyreder gibiydiler.

Ömer Uzun’un o kadar geniş back-round’u var ki...


Bakın Beylerbeyi’nde hocalık yaparken futbolcusu kimdi?

Bundan sonra şimdi ismini verecek olduğumuz kişiye ulaşmak için mutlaka herkesin yolu Ömer Uzun’dan geçmelidir. Evet, AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Ömer Uzun’un Beylerbeyi takımında futbolcusu idi.

Ömer hocaya Soylu’nun nasıl bir futbolcu olduğunu sorduk. Cevabı: "Zaten fiziğinden de belli, iyi bir stoperdi" oldu. "Peki oynatır mıydın?" diye ikinci bir soru yönelttik. Biraz sıkıla sıkıla "Hayır" cevabını verdi. Biz de hocamıza "Hem iyi fiziği var, hem iyi bir stoperdi diyorsun ama oynatmıyorsun" dedik.

Tabi sohbette bulunan herkes kahkaha atarak Ömer hocanın yaptığı esprileri dinlemeye devam etti.

Aslında hocamızın anlattığı çok daha güzel şeyler var. Onları da zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız. 


Trabzonspor masaya yatırıldı

Karadeniz Gazetesi olarak bizler de TÜFAD ile birlikte Antalya’daydık. Antalya’da Trabzonspor’un efsane futbolcuları ile Bordo-Mavili takımı masaya yatırdık. Efsane oyuncularla yaptığımız röportajları yine zaman içerisinde sizlerle paylaşmaya başlayacağız. O nedenle Karadeniz Gazetesi’ni okumaya ve takip etmeye devam edin. 

Trabzon’u bulaştırmayın! 

Trabzonspor genel kurullarının en renkli simalarından Servet Bakkal aradı. Bakkal, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı ve sonrasında yaşananlara tepkiliydi.

Öncelikle yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını bildirdi. Spor ile yakından uzaktan hiçbir alakası olmadığını ve olayın üst akıl işi olduğunu söyledi. "Trabzon’u ve Trabzonspor’u bu işe kimse bulaştırmasın" dedi. Bunu Trabzonspor’a mal etmeye çalışanlara da cevabını şöyle verdi: "Trabzonspor bir eylem yapacaksa bunu Kadıköy’ün göbeğinde yapar. Bunu yapacak yürek ve güç bizde var. Ama böyle bir eylem asla olmaz. Bu olayın spor ile bir bağlantısı yoktur. Toplumun gazını almak ve sağ duyulu olmak yerine ortamı geren açıklamalardan kaçınılmalı. Siyasi ve spor alanlarındaki sıkışmayı Trabzon’u kullanarak kimse aşmaya çalışmasın. Bu bölge hassas bir bölgedir."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap