SON DAKİKA



Haber > Spor > Uzakdoğu iyi geldi

Uzakdoğu iyi geldi

09 Nisan 2015 Perşembe - 18:27




Trabzonspor eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic Japonya'da kendisine yoğun bir ilginin bulunduğunu, tüm gazetelerde resminin çıktığını söyledi.





Japonya’daki yeni hayatını anlatan Vahid Halilhodzic, kendisine yoğun bir ilginin bulunduğunu, tüm gazetelerde resminin çıktığını söyledi. Trabzonspor ile yollarını ayırmasının ardından bir süre boşta kalan ardından Japonya Milli Takımı'nın başına geçen Vahid Halilhodzic, yeni yaşantısı hakkında açıklamalarda bulundu.Deneyimli teknik adam, Uzakdoğu ülkesinde kendisine büyük bir ilginin bulunduğunu söyleyen Vahid Halilhodzic son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Boşnak teknik adam, "Sokağa bile çıkamıyorum. Burada inanılmaz bir şey gördüm. Tüm gazetelerde kendi resmimi görüyorum. İlk iki maçta bir düzine fotoğrafçı vardı. Birçoğu yedek kulübesinde benim fotoğrafımı çekmek için toplaştılar. Buna inanamıyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap