SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA'dan 2 yıl men cezası!

UEFA'dan 2 yıl men cezası!

20 Kasım 2016 Pazar - 11:03




CSKA orta saha oyuncusu, zorunlu yaptırılan kokain teslerinin pozitif çıkmasının ardından 2 yıl Şampiyonlar Ligi'nden men edildi.





UEFA, kanında uyuşturucu maddeye rastlanılan CSKA Moskova'nın başarılı orta saha oyuncusu Roman Eremenko'ya 2 yıl futboldan men cezası verdi.
 
The Sun gazetesinin haberine göre, Finlandiyalı orta saha oyuncusunun kanında, Eylül ayında takımının Bayer Leverkusen'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligimaçı sonrası uygulanan testlerde kokaine rastlandı.
 
UEFA’dan yapılan açıklamada, Dünya Anti Doping ajansı ile yapılan eş zamanlı değerlendirmede Eremenko’nun kanında yasaklı maddeye rastlandığı ve oyuncuya ceza verilmesinin kararlaştırıldığı dile getirildi.
 
UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, CSKA Moskva oyuncusu Roman Eremenko ile ilgili, oyuncunun kanında yasaklı maddeye rastlanması sebebiyle bu sezonun geri kalan kısmı ve gelecek sezon olmak üzere 2 yıl futboldan men edildiğini açıkladı. 
 
Bu karara 3 gün içinde itiraz edilebileceği ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap