SON DAKİKA



Haber > Spor > UEFA Ligi'nde bile maç vermezler

UEFA Ligi'nde bile maç vermezler

09 Haziran 2016 Perşembe - 13:33




EURO 2016'nın finalini yönetebilecek 18 hakem arasında ağır favori olan Cüneyt Çakır, eğer arada düdük çalacağı maçlara dikkat etmezse...





Tüm futbolseverler tarafından heyecanla beklenen EURO 2016 yarın Fransa – Romanya maçıyla start vermeye hazırlanırken, bizi yakından ilgilendiren Türkiye Milli Takım ve FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın göstereceği performans bize daha fazla anlam katıyor. Hazırlık maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla EURO 2016 öncesi büyük heyecan uyandıran millilerimizin ilk hedefi gruptan çıkmak ve 2008’de yakaladığı başarının üzerine koymak olurken, son yıllarda Avrupa’nın hemen hemen bütün prestijli organizasyonlarında boy gösteren Cüneyt Çakır ise dev finali yöneterek Türk halkına ikinci bir sevinci yaşatmak istiyor.

EURO 2016'NIN FAVORİSİ TÜRKİYE DEĞİL AMA FAVORİ HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR

‘EURO 2016’nın finalini kim yönetir?’ sorusunda 18 hakem arasında birinci olan ve şu anda Avrupa’nın ‘1’ numaralı hakemi olarak gösterilen Cüneyt Çakır, kendisi gibi birçok meslektaşını geride bırakırken Çakır’ın final öncesi favori gösterilmesi dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. Mark Clattenburg, Damir Skomina ve Bjorn Kuipers gibi hakemlerin düdük çalacağı yerde liste başı olan Cüneyt Çakır’ın performansı merakla beklenirken Eski Fıfa Kokartlı hakemlerden Binali Kartal Cüneyt Çakır hakkında önemli detaylar verdi. Çakır’ın EURO 2016 finalinin favorisi olmasına rağmen arada yöneteceği maçlara dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Kartal ‘Allah korusun Cüneyt Çakır derede boğulursa’ çok üzülürüz dedi.

İşte Binali Kartal’ın diğer açıklamaları…

CÜNEYT ÇAKIR'IN FİNALE KADAR GİDECEĞİ YOL ÇOK ÖNEMLİ


Cüneyt Çakır’ın şimdiden final yönetir dersek bu fal açmak olur. Önce Çakır’ın turnuva performansına bakılır, örneğin Allah korusun arada bir tane kötü maç yönetirse ne olacak? Bu sefer bırakın finali UEFA Avrupa Ligleri’nde bile düdük çaldırmazlar. Finallere maç maç bakılması lazım. Şimdi yarın Fransa – Romanya maçının hakemi Viktor Kassai’yi dikkatle takip etmek lazım mücadeleyi bırakın kötü yönetmeyi idare etse bile hemen üzeri çizilir, aynı durum Cüneyt Çakır içinde geçerli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap