SON DAKİKA



Haber > Spor > Tütüneker'den ince gönderme

Tütüneker'den ince gönderme

04 Mart 2014 Salı - 09:34




Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Eksikler benim hatam değil. Ben Rizespor’a ligin bitimine 13 maç kala geldim. Keşke bir ay önce gelseydim"





Ligde alt sıradan kurtulma mücadelesi veren takımlardan Elazığ ve K.Erciyes'in kayıpsız geçtiği haftada sahasında Galatasaray ile berabere kalan Çaykur Rizespor ağır bir yara daha aldı. Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Galatasaray maçı bizim için çok zordu. Rakibimizin özellikle Şampiyonlar Ligi maçındaki formunu göz önünde bulundurduğumuzda bu maçtan puan almak güzel oldu" diye konuştu. Galatasaray önünde iyi mücadele ettiklerini ancak eksikler nedeniyle ancak beraberliği koparabildiklerini söyleyen Tütüneker, "Ben Rizespor'a ligin bitimine 13 hafta kala geldim. Eksikler benim hatam değil. Ama futbolda maalesef hatalar oluyor. Kısa zamanda sıkıntıları çözüp eksikleri gidermek kolay değil. Bunu Galatasaray maçında çok daha iyi gördük. Hücuma çıkarken ya da defans yaparken kimin ne yaptığı önemli. Kalitemizi baktığımız zaman bunu biz de yapabiliriz. Çok çalışıp eksikleri gidereceğiz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap