SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa şampiyonası..

Türkiye Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa şampiyonası..

07 Haziran 2019 Cuma - 11:11




A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Fransa’yı konuk edecek.





Türkiye Fransa karşılaşmasına sayılı günler kala nefesler tutuldu. Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu maçında son Dünya Şampiyonu Fransa'yla mücadele edecek. Türkiye Fransa karşısında bugüne kadar oynanan 4 karşılaşmanın tamamını kaybetmiş ve en farklı skor ise 4-0 olmuştu. Peki Türkiye Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye - Fransa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Fransa karşılaşması 8 Haziran Cumartesi Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 21.45'te oynanacak. Bu mücadeleyi Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Skomina'nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ve Robert Vukan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Rade Obrenovic olacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma TRT 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye - Fransa maçı muhtemel 11'ler...

Türkiye: Mert, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Hasan Ali, Mahmut, Dorukhan, Yusuf Yazıcı, Cengiz, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz


Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Digne, Sissoko, Pogba, Matuidi, Griezmann, Mbappe, Giroud

A Milli Takım ilk maçında Arnavutluk'u deplasmanda 2-0, ikinci maçta ise Moldova'yı sahamızda 4-0 mağlup etmişti.

Son Dünya Şampiyonu Fransa ise gruptaki ilk maçında Moldova'yı deplasmanda 4-1, ikinci mücadelede İzlanda'yı sahasında 4-0 ile geçmişti. Altışar puanı bulunan iki ekipten Fransa, averajla grupta liderlik durumda...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap