SON DAKİKA



Haber > Spor > Turgay Kurt güven tazeledi

Turgay Kurt güven tazeledi

04 Mart 2024 Pazartesi - 10:35




Trabzon Saha Komiserleri Derneği 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Turgay Kurt oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi Trabzon Saha Komiserleri Derneği 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Turgay Kurt oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi Trabzon Saha Komiserleri Derneği 10. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Turgay Kurt oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.





TRABZON Saha Komiserleri Derneği 10. Olağan Genel Kurulu dün Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Spor Salonu’nunda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Turgay Kurt yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongrede konuşan Başkan Kurt, “2021 yılında 3 yıllık bir hizmet süreci yaşadık. Gerek aldığımız müsabaka görevleri gerekse de derneğimize yapmış olduğunuz katkılarla hizmet verirken, bizler de sizlerin görev alabilmeniz için özlük haklarınızın iyileştirilmesi için yönetimsel olarak katkıda bulunmaya çalıştık ve bunu da büyük ölçüde başardık” ifadelerini kullandı.

SPONSORLAR BULDUK

SAHAkomiserlerin şartlarında iyileştirme yapmak için yoğun çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kurt; “Maalesef amatör ücretlerde TFF tarafından çok cüzi bir zam yapılıyor. Ne kadar bu konuda çaba sarf edersek edelim bunu aşamadık. Görevli arkadaşlarımıza katkı sunabilmek için biz de sponsorlar bulmaya çalıştık. Bu sponsorlarımız sayesinde görevli arkadaşlarımıza gömlek, kışlık montlar, iftar organizasyonları ve yemek organizasyonları yaptık. Burada sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap