SON DAKİKA



Haber > Spor > Tüm alkışlar Murat Akın'a

Tüm alkışlar Murat Akın'a

26 Nisan 2020 Pazar - 12:22




1954 Kelkit Belediyespor’un Onursal Başkanı Murat Akın, koronavirüs nedeniyle işsiz kalan ve maddi olarak sıkıntı yaşayan yöre halkına gereken desteği vermek için harekete geçti





TFF 3. Lig 3.Grup’ta iyi bir mücadele veren 1954 Kelkit Belediyespor’un Onursal Başkanı ve aynı zamanda Ariana Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Murat Akın alkışlanacak bir harekete imza attı. Akın, Ramazan ayı dolayısıyla Gümüşhane, İstanbul, Trabzon, Erzincan ve Ordu’da da tespit edilen yüzlerce ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapacağını açıkladı. Akın, koronavirüs nedeniyle birçok ailenin maddi zorluk çektiği bir dönemde gereken yardımların yapılması gerektiğini vurguladı.

ÜLKE olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini dile getiren Murat Akın, “Gün birlik olma günüdür. El ele vererek sabrederek bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Gümüşhane ilçe ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi hemşerilerimize Ramazan ayı nedeniyle zekât ve yardım çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca Trabzon, Ordu, Erzincan ve İstanbul’da tespit ettiğimiz ailelere de yardım edeceğiz. Gıda ve maddi yardımı kardeşim Adem Akın ile arkadaşı Mehmet Mansız yapıyor” ifadelerini kullandı.

BU yardımların şov amaçlı olmadığını, teşvik amaçlı yapıldığını da söyleyen onursal başkan Murat Akın, “İyilik yardım Allah rızası için yapılır. Bir elin verdiğiniz diğer el bilmeyecek ancak zekat kul hakkıdır. Zekatı aleni verin ki birileri teşvik olsun onlar da versin. Eğer tüm zenginler zekat verse idi dünyada fakir kalmazdı. Kaldı ki Hz. Ömer zamanında sadaka fitre zekat verecek insan yoktu çünkü herkes buna önem gösteriyordu. Komşunuz açken tok yatan bizden değildir” diye konuştu.

İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap