SON DAKİKA



Haber > Spor > Tribünler boş kaldı

Tribünler boş kaldı

30 Ağustos 2015 Pazar - 20:26




Trabzonspor'da taraftarlar alınan cezanın da etkisiyle bordo mavili takıma Akhisar maçında olması gereken ilgiyi göstermediler.





Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta kale arkası ve maraton tribünlerinde bulunan taraftarlar, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle alınan cezadan dolayı, Akhisar Belediyespor karşılaşmasını tribünden izleyemediler.Cezanın da etkisiyle bordo-mavili taraftarların karşılaşmaya fazla ilgisi olmadı. Özellikle bu tribünlerde geniş boşluklar dikkati çekerken, 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 7-8 bin dolayında bordo-mavili taraftar yer aldı.Kale arkası tribününde yer alan az sayıda Akhisar Belediyespor taraftarı da takımlarını Trabzonspor deplasmanında yalnız bırakmadı.Maç öncesi saha zemininde büyük boyutlarda Türk bayrağı ve Trabzonspor flaması açıldı. Taraftarların yanı sıra saha kenarlarında da aralıklarla alt yapı sporcularının ellerinde Türk bayrağı ve Trabzonspor flamaları dalgalandırıldı. Maç öncesi taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap