SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un İlacı Kadlec

Trabzon'un İlacı Kadlec

25 Ağustos 2012 Cumartesi - 10:55




Trabzonspor’un forvet transferindeki asıl hedefinin Sparta Praglı Vaclav Kadlec olduğu öğrenildi. 20 yaşındaki forvet için Giray Bulak’ın resmi girişi





Bitirin Artık Trabzonspor'da yönetim kurulu Karabük ve Videoton maçlarında gözler önüne serilen forvet ihtiyacı sonrası girişimlerini hızlandırdı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Avni Aker’de oynanan Videoton karşılaşmasının 87. dakikasında tribünleri terk eden Başkan Sadri Şener’in, forvet transferi için Hollanda’ya gönderdiği Genel Menajer Giray Bulak’a “Forvet transferini artık bitir” dediği ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen Bulak’ın, Sparta Prag'da forma giyen Leonard Kweuke’i izlemeye gittiği iddia edilse de asıl hedefinin Vaclav Kadlec olduğu ortaya çıktı. Listesi Kabarık Daha önce izlediği Kweuke’yi de Feyenoord maçında bir kez daha izleyen Bulak’ın, golcü futbolcuyu beğendiği ancak Kadlec’in ilk tercihi olduğu kaydedildi. Kadlec’in genç ve gelecek vadeden bir futbolcu olduğu belirtilirken Sparta Praglı yöneticilerin ikna edilmesi için her yol deneniyor. Giray Bulak’ın Kadlec ve Kweuke transferlerinde olumsuz sonuç çıkması halinde ise rotasını PSV’den Tim Matavz ve Ola Toivonen ile PSG'li Hauoro’ya çevireceği ifade edildi. Kweuke Yedekte Hollanda’da Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Feyenoord ile Sparta Prag maçını izleyen Bulak’ın bu maçta 2 gol atan 20 yaşındaki futbolcuyu çok beğendiği ve maçın ardından Çek kulübüne resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Feyenoord maçında 87 dakika oyunda kalan Çek oyuncunun bonservisinin 4 milyon Euro civarında olduğu belirtilirken Bulak’ın bu transferi bitirmek için yoğun bir çaba harcadığı kaydedildi. Öte yandan Bulak’ın aynı kulüpten takip ettiği Kamerunlu golcü Leonard Kweuke ile ilgilendiği belirlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap