SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'u kimse kötüleyemez

Trabzon'u kimse kötüleyemez

11 Nisan 2015 Cumartesi - 10:25




Bordo-Mavili takımın kaptanı Bosingwa, Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırıyı kınarken bu olayın Trabzon insanına mal edilemeyeceğini vurguladı.





Trabzonspor’un kaptanı Bosingwa taraftarların yüreklerine su serpti. Jose Bosingwa, Fenerbahçe otobüsüne yönelik saldırının ardından son günlerde Trabzon için yapılan kötü yorumlardan haberdar olduğunu belirterek, "Buraya geldiğimde hiç yaşamadığım deneyimleri yaşayacağımı biliyordum. Başlarda biraz yalnız kaldım ancak şu anda bu şehir bizi bağrına basmış durumda. Bana kimse burayı kötüleyemez çünkü ben burada yaşamayı seviyorum” dedi.

Trabzon’daki insanların iki yıl önce kendisini havalimanında karşılamalarını ömrü boyunca unutamayacağını anlatan Bosingwa, “Kulübe karşı sevgileri, takımı aile gibi görmeleri benim daha önce yaşantımda görmediğim bir şey. İnsanların kulüplerini bu denli sahiplenmelerini çok seviyorum. Onları mutlu etmemizi hak ediyorlar. Onlar için hayat adeta Trabzonspor demek. Taraftar için hep olumlu şeyler düşünüyorum” diye konuştu.

Bosingwa, şehrin kendilerini bağrına bastığını belirterek, olayın ardından yapılan spekülasyonlara üzüldüğünü söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap