SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonsporlu Nilay'ın Abdullah Avcı'dan bir isteği var

Trabzonsporlu Nilay'ın Abdullah Avcı'dan bir isteği var

16 Temmuz 2021 Cuma - 14:05




Bordo-Mavi Gönüllüler Derneği Türkiye'nin 81 ilindeki 81 Trabzonsporlu engelli taraftara imzalı forma kampanyası düzenlendi.





Bordo mavi gönüller derneği'nin 81 ilde özel gereksinime ihtiyaç duyan engelli Trabzonspor taraftarlarına gönderdiği imzalı forma kampanyasında Gaziantep formasını alan fanatik Trabzonspor'lu Nilay Polat'ın Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan bir isteği var.

BordoMaviGönüller derneği kurucu başkanı Yusuf Ünal yaptığı açıklamada; 

"Değerli dostlarım;
Futbol Sadece bir oyun.
Çok sevdiğimiz ve izlemekten keyif aldığımız büyük bir temaşa. Ama Trabzonspor sevdalıları için futbol sadece bir oyun değil kadim Anadolu’nun kimliği ile mücadele eden ve bu mücadeleyle İstanbul sermayesi ve oligarşisi tarafından geri bırakılmış Anadolu insanının da bir şeyler başarabildiğini defalarca kanıtlayan büyük bir misyonun mirasına sahip Bordo Mavi bir sevda. Trabzonspor taraftarı, üzerine yüklendiği bu misyon üzerinden takımlarına aşkla bağlı. Futbolun bu şehirde bu kadar sevmesinin de en büyük sebebi bu olsa gerek. Bizde Bordo Mavi Gönüller olarak Türkiye'nin 81 ilindeki 81 Trabzonsporlu engelli kardeşlerimize imzalı forma kampanyası düzenledik. 

Trabzonspor'un Anadolu'nun her yerinde milyonlarca taraftar kazanmasına sebep olan en önemli sebep mücadelesi ve başardıkları ile Anadolu’nun direniş kahramanları Kuvva-i Milliyeye benzetilmesidir.
Parayı, ekonomiyi, zenginliği ve refahı temsil eden İstanbul ve İstanbul sermayesine karşı Anadolu insanının da birşeyleri başarabileceğini kanıtlayan ve şampiyonlukların üç takımın arasında pay edildiği yıllarda ortaya çıkmış gerçek bir asi halis bir oyunbozan ve tam bir baş belası olan  Trabzonspor tahmin ettiğimizden de çok büyük. Bunu bizzat bu proje sayesinde öğrenmiş oldum. Bu projeyi yaparken O kadar güzel hikayeler var ki inanın oturur ağlarsınız.
Türkiye'nin her yerinde Trabzonlu olmayan Ama bu renklere sevdalı o kadar insanla tanıştık ki gerçekten inanılmaz.

Sevdamız Trabzonspor'un ne kadar büyük olduğunu anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. 

Sizde bu sosyal farkındalık oluşturan özel gereksinime ihtiyaç duyan engelli kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu kampanyayı tanıtmamıza yardımcı olun farkındalığa katkıda bulunun. 
Retweet yorum ve beğenilerinizi eksik etmeyin.

Selam ve Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap