SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da Gözler Videoton Maçında

Trabzonspor'da Gözler Videoton Maçında

23 Ağustos 2012 Perşembe - 10:21




Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Macaristan’ın Videoton takımı ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek “Bir yıllık sezonun beklentisine c





Hüseyin Avni Aker Stadı’nda beraberinde Fildişi Sahilli futbolcusu Sol Bamba ile bir basın toplantısı düzenleyen Güneş, çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. “Bir yıllık sezonun beklentisine cevap vereceğimiz bir maç olacak” diyen Güneş “Hem oyuncular için hem de bizim için önemli bir maç olacak. Rakibimiz önemli bir takım alan savunmalarını iyi yapabilen ama hücuma çıktığında da hızlı ve teknik çıkan bir takım. Bunlara hazırlıklı olarak çıkmak zorundayız. Her iki maçta alacağımız sonuçlar önemli olacak. Rakibimizin oynadığı 2 maça bakıldığında özellikle savunma anlayışıyla sahaya çıkan bir takım olduğunu görüyoruz. Bize de pozisyon vermeden oynamak isteyeceklerini düşünüyoruz. Ama hücum oyunu oynamaya çalışacağız. Sabrımızın sonunda umarım gol yemeden ikinci maça avantajlı şekilde çıkmak istiyoruz” diye konuştu. Güneş, defansa baskı yapabilirlerse etkili olabileceklerini kaydederek “Müsabakada neler çıkacağını göreceğiz. Alan savunmasında dengeyi bozabildiğimizde önemli bir skor alırız. Paniklersek bunu iyi kullanırlar çok soğukkanlılar. Kariyerleri yok gibi görünüyorlar ama ne yaptıklarını bilen bir takımlar” şeklinde konuştu. Trabzonspor’un Fildişi Sahilli futbolcusu Sol Bamba ise yarın akşam zor bir maça çıkacaklarını hatırlatarak “Karşımızda kolay bir takım yok. Bu iki ayaklı bir mücadele ve bunun ilk ayağını kendi sahamızda oynayacağımız için avantajlı olmalıyız. Kazanmamız için elimizden geleni yapacağız. Avrupa Ligi’nde çok önemli maçlarımız var kazanmamız gereken. Türkiye liginde de önemli galibiyetler almak istiyoruz. Hep birlikte göreceğiz. İlk resmi maçta tabi ki her oyuncu iyi hatıralar bırakmak ister. Ama değişen bir şey olmayacak her zamanki gibi nasıl kollektif oynayacaksak öyle olacak. Bizim için önemli bir akşam. Bu akşamı kazasız olarak geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap